Kiszállítás 2-4 munkanapon belül - bizonyos területekre akár ingyenes kiszállítással! 

Szállítási feltételek

ÚJDONSÁG - ÚJ SZÁLLÍTÁSI MÓD: 

Kiszállítás saját gépjárművel, 2-3 munkanapon belül,  nettó 40.000 Ft rendelés felett a következő területekre ingyenesen: Budapest, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Tárnok, Martonvásár, Velence, Székesfehérvár, Siófok, Zamárdi, Fonyód Balatonboglár és Balatonlelle.
 
- Nettó 20.000 Ft kosárértékig - nettó 1490 Ft!
- Nettó 40.000 Ft kosárértékig - nettó 2990 Ft!
- Nettó 40.000 Ft kosárérték felett INGYENES kiszállítás!
(A kosárérték az első 2 esetben a kiszállítási költség nélkül értendő!) 

Megrendeléseinket 2 munkanapon, legrosszabb esetben 4 munkanapon belül GLS csomagküldő szolgáltatóval eljuttatjuk Önhöz. 

Rendeléseket kizárólag itt a webshopban tudják leadni (e-mail-ben, telefonon csak tájékoztatni tudjuk Önöket!).


Személyes átvétel: személyes átvétel választása esetén a megrendelt termékeket összeállítjuk, ezt követően a megadott elérhetőségeken értesítjük a Felhasználót arról, hogy a megrendelt termékeit átveheti az általa a megrendeléskor kiválasztott címen. Az áfás számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet a csomag átvételekor adjuk át.

Futárral történő kiszállítás: Futárral történő kiszállítás esetén a Felhasználó köteles a csomag tartalmát a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, illetve a csomagoláson észlelt esetleges sérülés, vagy hiányos teljesítés esetén a Felhasználó köteles jegyzőkönyv felvételét kérni a futártól és sérülés esetén a csomagot a Felhasználó nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Az áfás számlát a csomag tartalmazza.

Szállítás díja arányosan nővekszik a rendelések súllyával, ezt a kosárban automatikusan látni fogják. 
Az utánvéttel történő fizetés is növeli a szállítás díját, ez is arányosan növekszik a kosárértékkel. 


Egyéb információk:
Áraink tartalmazzák a termékdíjat - bizonyos esetben már az EPR díjat is, ezt a számlán látni fogják. 
Az egyes termékek funkciójuk betöltése során használatukkal, valamint elhasználódásuk után - általában hulladékként - terhelik vagy veszélyeztetik a környezetet.
A termékdíjas szabályozás célja, hogy a termékdíj-köteles termékek által közvetve vagy közvetlenül okozott környezeti károk megelőzéséhez, mérsékléséhez az állam számára pénzügyi forrásokat teremtsen.
Az EPR díj, a kiterjesztett gyártói felelősségi díj megfizetése az eladót terheli. 
A reklámhordozó papírok termékdíjának megfizetéséről szóló 2012. január 02-án életbe lépett törvény 2014.01.01-i hatályú módosítása szerint, Magyarországon a papír csomagolások után 19 Ft/kg+ÁFA a fizetendő termékdíj.
A termékdíjak befizetése törvényi kötelezettség.